STULNA! Ktm 450 och rmz 250-07

Tjuvar i farten!!!!
 Ringde en kille idag och ville se om jag hade kvar ramnummret på ktm en han köpte för några år sedan (tyvärr finns det inte kvar) Han hade lagt ut anons på blocket och enduro mx, kom en kille och ville provköra, kompisa…rna va lite hungriga och skulle bara åka och äta, han starta och körde iväg. Hade själv aldrig låtit någon provköra utan att lämna över bil nycklar eller liknande men man vill ju ändå tro gott om folk. Cyklen ser kanske inte exakt ut som på bilden men istort sett samma dekaler m.m ktm 450, ser ni den kontakta polisen.
Hojen blev stulen i Ytterby utanför kungälv!
Fått flera meddelanden om liknande händelser dom sista dagarna så se UPP om du ska sälja crossen!!!
(ingen provkörning om inte du har pengarna i handen)
Ännu en cykel stulen!!
samma tillväga gångsätt och förmodligen samma tjuv
Rmz 250 -07