VGC Ulricehamn

Längesedan det blev mer än SM fotograferingar men tog ett sent beslut att ta mig till Ulricehamn för att hitta lite inspiration att kanske lösa licens och starta hojen igen och mycket riktigt nu är licensen fixad återstår att starta hojen.

Årets varmaste dag hittills men banan var helt super och inget damm överhuvud taget, en stor eloge till banpersonalen som höll allt perfekt.

Stannade inte hela dagen tyvärr men fick ihop ca 800 bilder. Klicka på länken här under för att komma till albumet där kan ni välja om ni vill beställa någon bild priset är 100kr/st ange bara mejladress och bild numret uppe i vänster hörn på indexsidan bilderna levereras i full upplösning och utan loggor

Mejladress: Martin@MAracing.se

 

 

 

Bilderna ligger relativt oredigerade och fixas till vid beställning använd ej dessa bilder dom är endast till för att ni skall kunna välja bilder.

Är semester tider så beställningar kan ha något längre leverans tid än vanligt (är jag hemma så max två dagar)

VGC Ulricehamn 2019