Uddevalla SM

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt då jag blev utslagen av en förkylning på fredagen och orkade med endast ett par timmar i Uddevalla på söndagen.

Lördagen regnade tyvärr bort så det blev riktigt kladdigt medan söndagen bjöd på kanonväder och banan blev nästintill perfekt.

Pontus Jönsson tog hem totalsegern med två första platser och en andra plats i sista heatet då han fick lämna över första platsen till Isak Gifting

I mx1 så dominerade återigen JWR teamet endast Bengtsson klarar av att se till att det inte blir 3 Yamaha på pallen. Denna helgen var det Kevin Strijbos som dominerade och tog 3 säkra heatsegrar medans Filip Bengtsson tog andraplatsen totalt före Anton Gole

 

Som det ser ut nu kommer jag missa Årsunda och Västerås på grund av andra uppdrag, men kommer till Borås och Tibro så glöm inte boka dina bilder i tid för det brukar bli fullt dom sista tävlingarna på året. Kan även fixa en fotosession med blixtar m.m om ni behöver lite bra bilder på er själva och hojen (säg till innan bara annars tar jag inte med grejerna).

För frågor eller bokningar mejla Martin@MAracing.se