SM Tibro 2016

Lördag

Lördagen blev tyvärr inget vidare i Tibro på grund av många ambulans färder, förarna klagade på banan och slutade med att man ställde in grindkvalen för MX1 och MX2 på förarnas begäran.

Banan var kantig och man hade blandat i flis i materialet i uppgångarna på hoppen vilket resulterade i spåriga uppfarter och sög fast cykeln då det va mjukt. Många tycker att man får anpassa farten och jag kan väl själv tycka samma sak delvis.

Kvalen Vanns av  Heibye och Christoffersen i MX2 och i MX1 var det Jesper Jönsson och Nikolaj Larsen som var snabbast

MX girls och 125U körde sitt första heat på lördagen och i MXgirls vann Kane före Emelie Dahl

Vi hoppas verkligen att Christian Simonsson som vurpade kraftigt i 125U finalen återhämtar sig. Sista vi hört är att han hålls nersövd på Salgrenska för att hjärnan och kroppen skall återhämta sig.

 

Söndag

Lite komiskt när vi vaknade på Söndagen var att vädret var samma som förra året SNÖ..

Men den var borta redan till träningen som tur var.

I MX1 så visade Jesper Jönsson varför han har nummer 1 på cykeln och redplaten från förra året och tog hem en dubbelseger. Thuresson ligger på en andraplats i totalen med en tredje och en andraplats på tredjeplats hittar vi Sandberg som körde riktigt starkt med en fjärde och en tredjeplats.

 

I år blir det lite annorlunda upplägg och kör endast bilder till dom som förbeställt och inga album är planerade men får jag tid över så kanske det blir senare på året.

Jag tar naturligtvis bilder på fler och ni får höra av er om ni vill köpa någon bild.

125U kan tyvärr ej förbeställa då det inte finns tid för det.

Är du intresserad av förbeställning så maila till Martin@MAracing.se så skickar jag prisuppgifter på de olika paketen jag har.