Boka Bilder från Alla SM från 200kr per tävling

Lite olika paket inför SM säsongen

Jag kommer vara på alla SM under 2015 och bevaka Tävlingarn så vill ni ha bilder från Tävlingarna så kolla in dessa erbjudanden.

 

Paket 1

Pris 200 kr

Få de Bästa bilderna levererade efter varje SM. Antalet kan variera. Du får bilder anpassade för Facebook med 2048 pixlar på längsta sidan och en liten logga i ena hörnet se exempel.

Bilderna kan användas på sociala medier så som FB och Instagram och privata hemsidor. (för instagram så rekommenderas app som tex no crop så bilden inte blir förstörd eller beskärs)

Bilderna får ej redigeras och ej beskäras (loggan skall behållas).

Ingen redigerings kostnad på Tack Kortet i slutet av året (endast 90kr för bilden) och 20% på alla printar som beställs i samband med tackkortet. (kräver att ni bokar minst 3 SM)

Exempel på bild med logga

Exempel på bild med logga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paket 2

Pris 750kr

Få det bästa bilderna i full upplösning utan loggor och använd dem som ni vill.

Ni får bilderna innan paket 1.

Ingen redigerings kostnad på Tack Kortet i slutet av året (och ingen avgift om ni väljer en bild som ni fått under året) och 30% på alla printar som beställs under året. (kräver att ni bokar minst 3 SM)

 

 

.

 

Ingen avgift om ni inte skulle kunna ställa upp i något SM och ni kan avboka paketen med ett mail när som helst (minst 2 dagar innan en SM tävling)

 

För SM team med flera förare.

Maila för uppgifter, ange hur många förare det handlar om och om ni har speciella önskemål..

Övriga fördelar med paket 1 och 2

Ni får mer publicitet på FB och Min hemsida än andra förare

 

Beställning anses som löpande tills ni säger upp.

Bilderna kommer efter som dom blir klara på den Mailadress ni uppger vid beställning och Faktura på 10 dagar skickas med sista bilden från varje deltävling.

Antalet bilder kommer variera men väljer ut dom jag tycker är bäst, kommer bli mer bilder än normalt på er då jag håller ett extra öga på ditt startnummer.

Naturligtvis inga avgifter om jag eller ni behöver ställa in ett SM på grund av tex. sjukdom.

 

Maila mig för beställning eller frågor: Martin@MAracing.se